lördag 10 september 2016

Lyrik på en lördag - Det stora blå

Det här är fortsättningen på mitt inlägg om vår utflykt till havet som äntligen blev av. Med blandade känslor och sämre mående vill jag påpeka. Sådär att man inte riktigt vet i stunden om det kommer visa sig vara värt det eller inte. 
Men vi bjöds på fantastiska naturupplevelser och såhär i efterhand orkar jag ta in det vackra mer och mer. Jag är glad att jag kunde ta foton så jag kan njuta i efterhand och nu längtar jag tillbaka enormt, något jag inte gjorde innan vi väl kom ut. Antagligen för att jag inte vågade hoppas mer eller visste hur min kropp skulle må av en sån resa.

Färgerna var magiska i år, mörkt turkost mot rött och lila och det kändes som att vi var i en enormt stor lagun eller naturlig pool, svårt att förklara, men helt underbart. Det vägde upp svåra smärtor att ens kunna böja nacken för att kunna se runt.

Jag älskar när hav möter land och att flyta med vågorna som slår in mot klipporna. Med våtdräkt och en matta av tång så landar man mjukt. Ser ni kammaneten? Dom skiftar i regnbågens färger, helt fantastiska och omöjliga att fånga på bild med min enkla kamera.
2 kommentarer:

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!