söndag 24 maj 2015

Det var hur fint somhelst ute igår, men lite väl kallt

Det blev en oväntat lyckad dag igår. Inte bara lyckad dusch utan även en utflykt på elscooter till granngården där vi mötte upp en massa gamla vänner vi inte sett på länge. Och dom vi träffat på sistone har varit i tråkiga sjukhjälpssammanhang.
Många kramar blev det!

Idag ligger jag i frossa och feber, och det har hållit på sen igår kväll. Men bara a t t kunna komma ut var så underbart.
Pollenchock och alla möjliga starka dofter som retade luftvägarna, men samtidigt så mycket vackert och trevligt på en och samma gång.

Det är helt klart lättare att träffa folk utomhus just pga dofter och allergener, det stannar liksom inte kvar inne i vår lägenhet en halv dag efter ett besök. Och luften utomhus är ju helt klart friskare än inne trots pollen och grillrök.

Kylan igår var fruktansvärd och jag är som sagt fortfarande nerkyld vilket är helt stört. Men mina eksem i ansiktet behövde kylas, och det var skönt att vara lite bortdomnad en stund.

Först lite naturbilder och sen lite eksembilder. Och sist en eksembild från 2011, den visar hur det ser ut när det är som värst. Och hur det sett ut på h e l a kroppen i höst/vinter.
Fattar inte hur jag stått ut. Ofattbar klåda och vidrig sveda parallellt med illamående utan att kunna kräkas. I ett halvår.
Så jag är väldigt glad över att det har lindrats. Nu hoppas jag på att ansiktet ska lugna sig också, men just nu funkar nästan ingen salva eller kräm så det känns lite tufft. 

Bara att hålla ut och hoppas på att lite dopp i havet snart ska bli möjligt, det lindrar eksemen avsevärt.


6 kommentarer:

 1. Vad skönt att du kunde kommat ut och njuta lite av trevligt sällskap. Kram <3

  SvaraRadera
 2. Dom där eksemen såg inte roliga ut, usch och fy!! Men glad att du fått komma ut lite!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Aj aj, de där eksemen ser inte alls behagliga ut... hoppas att det lugnar ner sej!
  Så roligt att du fick komma ut! Naturbilderna du visar ser jättehärliga ut. Snyggt :)

  SvaraRadera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!