måndag 27 april 20155 kommentarer:

 1. Fint! :) Visst är det kul att fota fjädrar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Första gången på 'riktigt', med macro i bra kamera. Väldigt mycket fjädrar i sängen blev det haha. Släpar ofta saker till sängen för att orka fotografera, men man ser ju saker lite mer annorlunda nu när världen krympt, jag ser mer detaljer och det känns kul att kunna föreviga det ibland och kolla på dom dagar jag inte orkar hålla i kameran ens.
   <3

   Radera
  2. Jaa, finns det nåt som är värt att investera pengar i så är det en bra kamera och macroobjektiv :) Vilken bra lösning - att fota i sängen!

   Men jag kan nog hålla med, ju mer begränsad man är desto mer detaljer ser man. Och man "tvingas" till att bli lite kreativ. Jag brukar ju vara med i en fotoutmaning på bloggen. Varje lördag kommer det ett tema och då ska man "ut och fota" på det temat. Medan de flesta andra springer ut i naturen och fotar så ser jag mej omkring i rummet och funderar...vad finns här hemma? :)

   Radera
  3. Så kul med bloggutmaning! Hur hittar man till den? Eller är det du som anordnat? Kram!

   Radera
  4. Fotoutmaningen heter Fototriss, fototriss.blogspot.se. Det är inte jag som håller i den :)

   Men, jag tänkte nyss att det skulle vara spännande & roligt att göra en fotoutmaning för oss som är lite mer begränsade, där utmaningen blir att just hitta motiv i sin närhet och se saker på ett nytt sätt. Kanske nåt att spåna på framöver :)

   Kram! :)

   Radera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!