lördag 6 september 2014

Jag hittade lite av mig själv igen

Igår kunde jag ligga några minuter på vår lilla balkong. Hemtjänsten var här och städade den igår och såhär ren har den inte varit på flera år, ljuvligt!
4 kommentarer:

 1. Jag känner med dig i förra inlägget och gläds med dig i detta. Förnuftet och människosynen säger att vi duger genom att vara dem vi är, utan att prestera ett endaste dugg. Insikten säger att vi utifrån vår förmåga och situation presterar fantastiskt och gör skillnad för andra. Ändå kommer de där stunderna, när det sängliggande livet suger glädjen och hoppet ur kroppen...
  Jag önskar dig mycket glädje i höst, och hopp om friskare dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar dig detsamma Cecilia!❤️

   Radera
 2. Glad att Du känner Dig lite bättre och vill gärna säga att Du duger som Du är, ingen av oss väljer sjukdom, vi är värda att bli älskade, respekterade, vi är lika mycket värda som alla friska. Jag blir glad när Du kommenterar i min blogg då jag inbillar mig ? att Du mår bättre och orkar mera dessa dagar, kram fina Du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära du! Jag önskar att jag orkade läsa och kommentera mer än vad jag gör, men allt har sin tid. Märker att det är olika vad som tar på krafterna. Tack för att du tar dig tid och energi att titta in här❤️

   Radera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!