lördag 26 april 2014

Jag som trodde att jag skulle orka att åka till havet

Nu har jag haft nässelfeber i flera dagar, och ingen medicin som lindrar nämnvärt. Kombon med atopisk hud och eksem, orkar knappt beskriva. Atopisk hud har miljarders små sprickor överallt. Tänk dig att du ramlar ner i ett dike med nässlor. Den känslan.

Trodde att havet skulle vara en bra idé, frisk luft och fläktande, men den korta bilresan tog all min kraft så det var bara att vända.

Väl hemma ville jag åtminstone se vitsipporna på nära håll som jag suktat efter i flera dagar nu, dom syns så fint från vår balkong. Några minuters vila i vitsippshavet funkade helt okej. Vackerhet överskuggade tråkigheter.

Det har kommit ännu fler sen sist gång jag var där, och dom har dessutom vuxit sig riktigt stora och ståtliga!


5 kommentarer:

 1. Gudomligt vackert ��

  SvaraRadera
 2. Det finns nåt som heter morgonkalk och kvällskalk som ska vara bra mot nässelutslag och allehanda hudproblem, har du testat det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det måste jag kolla upp! Kalk ja, det känns igen, fick äta nåt kritaktigt som barn. Eller jag vägrade. Tack för tips❤️

   Radera
  2. Prata m kinesiologen, det är en homeopatisk medicin tror jag. Det är i alla fall inget vanligt kosttillskott.

   Radera

Skriv gärna några rader, och mitt tips är att först kopiera det du skrivit eftersom det ofta krånglar när man väl ska publicera det och kanske måste testa igen. Hoppas att det ska funka!